Stationsbank Baru

Levertijd:In overleg
of af te halen op afspraak

Verzending en montage mogelijk

14 dagen retourrecht
Wij adviseren dat u deze bank gemonteerd besteld
i.v.m. zeer lastige montage.

vanaf  149,00

Laagste prijs garantie
Wissen

Montage

Omschrijving

Stationsbank Teak Baru is een tuinbank van degelijke, zware kwaliteit. Het is een tuinbank met een hele mooie afwerking. De poten zijn mooi rond. In de rugleuning zit een erg mooi patroon. Dit maakt de uitstraling van de tuinbank net wat sjieker.

De tuinbank is te verkrijgen in drie variaties: de tweeszits, en de driezits. Zo kunt u de bank op zowel een kleinere plek plaatsen als op een plek waar u veel ruimte heeft.

Deze banken worden als pakket geleverd aan u. Montage is natuurlijk ook mogelijk( montagekosten a 25,00 ) en dan hoeft u ze zelf niet meer aan het werk. U kunt bij aflevering de tuinbank gelijk op de gewenste plaats neerzetten en er zelf ook direct lekker in gaan zitten.

Veel tuinbanken hebben meerdere functies. Ze worden bijvoorbeeld in parken gebruikt. Maar ook in een winkelcentrum of op terrassen.

Een standaard park bank is meestal zes meter lang. Maar ze zijn ook verkrijgbaar in de maat 4 meter. Vaak zijn deze banken gemaakt in een traditionele stijl. De zitting van de bank is vlak en het frame en de poten zijn van hout. Het is een hele fijne bank om in te zitten, omdat er wat ruimte tussen de zitting en de rugleuning zit. Dit maakt de bank erg comfortabel.

Dan zijn er ook nog de luxere banken. Deze lijken heel erg op de andere bankjes alleen zijn er sierlijke details aan toegevoegd. Vaak zitten deze ook net iets lekkerder en is het dus ideaal voor u om in zo een bankje lekker te ontspannen.

Er is ook de Tuinbank Beaufort. Deze zijn erg mooi van vorm. Ook blijven deze bankjes er mooi als het slecht weer is. Ze vragen ook haast geen onderhoud. Ze zijn gemaakt van een heel duurzaam type teakhout. Ze zijn een zeer mooie aanvulling in uw tuin. En ze gaan ook nog lang mee. Een perfecte tuinbank dus.

Er bestaat ook nog het soort Tuinbank Patrick. Deze zijn gemaakt van zeer stevig teak hout. Dat hout wordt weer bevestigd aan een stevig stalen frame. Ook deze bank is qua omvang ongeveer hetzelfde als voorgaande banken. U kunt hem dus in de perfecte maat voor in uw tuin kopen. Ze zijn niet enkel erg mooi om te zien, ze zijn buitengewoon comfortabel en zitten heerlijk. Een aanrader voor in iedere tuin dus.
Overige informatie over onze tuinbanken is hier te Teakhouten meubelen.

stationsbank-nieuw